Welkom bij de Bevers!

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van Scouting! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. De bevers spelen in het thema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

De opkomst is op zaterdagochtend van 9.30 – 11.30 uur, de opkomsten worden volgens het programma ingevuld (wijzigingen onder voorbehoud).

Hotsjietonia
Hotsjietonia is een dorp waar de jongen Stuiter de hoofdpersoon is, hij gaat hier vaak met vriendjes bij de verschillende dorpsbewoners spelen. De verschillende dorpsbewoners hebben ieder hun eigen activiteiten. Lekker wandelen met Bas Bos en zijn vrouw Rebbel, Spelletjes doen op het sportveld met Keet Kleur, Noa, varen en de wereld verkennen met Sterre en Steven Stroom.

Het is ook superleuk om met zijn allen een vuurtje te maken op het dorpsplein. Fleur Kleur zingt dan de leukste liedjes, Rozemarijn maakt wat lekkers klaar en Professor Plof staat startklaar met emmers water en een blusdeken. Ook neemt Stuiter de bevers regelmatig mee naar het huis van Stanley Stekker, daar is heel veel te ontdekken. Meer informatie over de dorpsbewoners en de hun activiteiten kun je vinden door op hun naam te klikken.

Mocht de Bevers je leuk lijken kun je natuurlijk altijd een keertje komen kijken op zaterdag. Laat het ons dan wel een paar dagen van tevoren weten, zodat we daar rekening mee kunnen houden.
Wil je weten wat de komende zaterdag doen? Kijk dan in de agenda voor de Bever opkomsten of vraag het aan de Bever Staf.