Verhuur gebouw

Bent u op zoek naar ruimte om te huren in Olst? Het is mogelijk het gebouw van Scouting Kornet van Limburg Stirum te huren. Denk hierbij aan huren voor vergaderruimte, workshops, trainingen of overige activiteiten. Wij bieden een locatie met een ruig (scouting) tintje gelegen in de buurt van Deventer, Zwolle, Wijhe, Diepenveen, Wesepe en Den Nul. 

Het gebouw van Scouting Kornet van Limburg Stirum is gelegen aan de Hooiberglaan 7 in Olst. Het gebouw is voorzien van meerdere ruimtes, modern sanitair en een ruime keuken met koelkast en kookvoorziening. Rondom het gebouw ligt een terrein met ruimte voor buitenactiviteiten. Het clubgebouw is een ideale uitvalsbasis voor activiteiten op de wetering of in de bossen rondom Olst. Het centrum van Olst en het station liggen op loopafstand. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar naast het gebouw. 

Mogelijkheden

U wilt wellicht een ruimte huren in Olst voor vergaderen, het geven van een workshop of bijvoorbeeld een BHV training. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij verhuur krijgt u toegang tot het Welpenhok, Scoutshok, sanitair, de keuken en het terrein rondom ons gebouw. U kunt meer informatie vinden over ons gebouw bij de pagina gebouw. Eventueel is het mogelijk om materiaal te huren (zoals palen, touwen etc.) Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Overnachten en het geven van feesten en partijen is in ons gebouw helaas niet mogelijk.

Beschikbaarheid

Natuurlijk maken onze eigen speltakken ook gebruik van het gebouw. Het is daarom in principe niet mogelijk om het gebouw te huren tijdens opkomsttijden. Onze groepen maken gebruik van het gebouw op Vrijdag 18:00 - 23:00 en Zaterdag 9:00 - 12:00 / 19:00 - 23:00.

Tarieven

De kosten voor de huur van het gebouw van Scouting Kornet van Limburg Stirum bedragen €50,00 per dagdeel.

Dagdelen:

  • 8.00 - 13.00
  • 13.00 - 19.00
  • 19.00 - 23.00

 Foto van scouts ruimte van Scouting Kvls Olst Wijhe Foto van de gang van het Scoutinggebouw van Scouting Kvls Olst Wijhe