Activiteiten in de buurt

De Kornet van Limburg Stirum is ook te vinden bij evenementen in Olst, Wijhe en Boskamp. We organiseren daar vaak een activiteit of zijn er onderdeel van.

Diekdaegen

Elk eerste weekend van september vinden de Diekdaegen in Wijhe plaats. Op zaterdag vindt er een markt plaats, waar wij in park Wijhezicht staan. Gedurende dag bakken wij onder andere lekkere broodjes boven een kampvuur en hebben we een avontuurlijke activiteit klaarstaan. Iedereen die zin heeft kan dan gratis meedoen!

Olsterfeest

In het derde weekend van september vind het Olsterfeest plaats. Op zaterdag vindt dan de welbekende jaarmarkt plaats, waar wij ook aan deelnemen. Ook hier staan wij met een mooi kampvuur om broodjes te bakken en een avontuurlijke activiteit. Net zoals bij de Diekdaegen is ook deze avontuurlijke activiteit helemaal gratis!

Kerstmarkt Boskamp

Boskamp is altijd de locatie van de eerste kerstmarkt in de regio. Ieder jaar zijn onze Explorers aanwezig om te helpen met broodjes bakken, waar ze ieder jaar op in gaan! Niets is namelijk zo lekker als een warm zelfgebakken broodje met een snackje erin op een koude winteravond.

Kerstmarkt Olst

De kerstmarkt in Olst heeft ieder jaar een speciaal thema, namelijk Anton Pieck, een kunstenaar van begin 20e eeuw. De kerstmarkt is dan ook helemaal in het thema van Olst aan het begin van de vorige eeuw. In onze 'gaarkeuken' houden wij onze chocolademelk en Glühwein lekker warm om aan te bieden aan ieder die wil.