Vrijwilliger worden bij Scouting Kornet van Limburg Stirum

Uurtje over? Op zoek naar een avontuurlijke vrijwilligersklus, of weet jij iemand die een uitdaging kan gebruiken? Scouting Kornet van Limburg Stirum is op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen om de vereniging nog mooier te maken. Wij bieden divers en uitdagend vrijwilligerswerk aan voor mensen uit Olst, Wijhe en omgeving.

Beschikbare functies

Door verloop en uitbreiding hebben wij enkele plekken beschikbaar binnen onze vereniging, laat u vandaag nog uitdagen!
Hieronder ziet u een lijstje met welke plekken wij nu of binnenkort beschikbaar hebben:

  1. Vrijwilliger Leiding bij de speltak Bevers (jongens en meisjes van 5 – 7 jaar)
  2. Vrijwilliger Leiding bij de speltak Welpen (jongens en meisjes van 7 – 11 jaar)
  3. Vrijwilliger Leiding bij de speltak Scouts (jongens en meisjes van 11 – 15 jaar)
  4. Vrijwilliger Begeleider bij de speltak Explorers (Jongens en meisjes van 15 – 18 jaar)
  5. Groepsbegeleider / praktijkbegeleider

Dit zijn alle vacante posities, maar er is altijd iets te doen bij onze vereniging! Van ICT tot klussen aan ons gebouw, van boodschappen doen tot een bestuursfunctie uitoefenen, er is altijd wel iets te doen! Zo zijn er bijvoorbeeld al een aantal werkgroepen opgericht die zich bezig houden met het onderhoud van de website en de promotieacties aan het begin van het seizoen.

Maatschappelijke stage

Kom jij uit Olst, Wijhe, Deventer, Zwolle of een andere locatie in de buurt en ben je op zoek naar een maatschappelijke stage? Het is mogelijk om bij ons een maatschappelijke stage te komen doen. Dit is mogelijk tijdens opkomsten maar ook doordeweeks is het in overleg mogelijk om bijvoorbeeld te helpen bij het beheer van het gebouw. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Aanmelden vrijwilligerswerk

Ben je enthousiast geworden? Dan zouden wij graag nader met je kennis willen maken. Neem contact met ons op om een keer te komen kijken of voor een gesprek met een bestuurslid. Ook voor vragen over vrijwilligerswerk of een maatschappelijke stage kun je gerust mailen.